
-
MenuWstecz
-
Produkty
-
- Nasza Historia
- Blog
- Kontakt
- Dotacja
- Dostępność usługi
-
MenuWstecz
-
Produkty
-
- Nasza Historia
- Blog
- Kontakt
- Dotacja
- Dostępność usługi

Wywar kolagenowy EKO
Ten produkt pochodzi bezpośrednio od rolnika - wiesz, co jesz i skąd pochodzi każdy składnik.
DOSTĘPNY CAŁOROCZNIE
Wolno gotowany według tradycyjnych metod z najwyższej jakości ekologicznych kości kolagenowych i szpikowych z wołowiny karmionej wyłącznie trawą (100% grass-fed) oraz ekologicznych korpusów i łapek z wolno rosnących ras kurczaka karmionego paszami własnej produkcji na bazie certyfikowanych ekologicznie zbóż.
Zwierzęta hodujemy w naszych gospodarstwach w Beskidzie Niskim, a warzywa pozyskujemy od zaprzyjaźnionych ekologicznych rolników dbających o naturalne metody uprawy.
Gotowany przez 48 godzin w niskiej temperaturze, zamienia się w naturalną galaretę pełną składników odżywczych.
Idealny jako samodzielne danie, baza do potraw lub zdrowotny napój pełen kolagenu i minerałów.
-
Polityka Prywatności
-
Zasady dostaw
-
Zasady zwrotu
Składniki: woda, kurczak eko (korpusy eko, łapki eko), kości wołowe kolagenowe eko, mostek wołowy eko, marchew eko, seler eko, pietruszka eko, cebula eko, por eko, czosnek eko, sól kłodawska, liść laurowy eko, pieprz czarny eko, ziele angielskie eko.
Produkt może zawierać mleko, gluten, seler, gorczycę, orzechy.
Masa netto: 900 ml
Przechowywać w temp. 2-8°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 48 h.
Termin przydatności do spożycia stanowi jednocześnie numer partii.
Data przydatności znajduje się na opakowaniu.
Mogą cię również zainteresować: (Istnieje 5 innych produktów w tej samej kategorii)

Ten produkt pochodzi bezpośrednio od rolnika - wiesz, co jesz i skąd pochodzi każdy składnik.
DOSTĘPNY CAŁOROCZNIE
Wolno gotowany według tradycyjnych metod z najwyższej jakości ekologicznych kości kolagenowych i szpikowych z wołowiny karmionej wyłącznie trawą (100% grass-fed) oraz ekologicznych korpusów i łapek z wolno rosnących ras kurczaka karmionego paszami własnej produkcji na bazie certyfikowanych ekologicznie zbóż.
Zwierzęta hodujemy w naszych gospodarstwach w Beskidzie Niskim, a warzywa pozyskujemy od zaprzyjaźnionych ekologicznych rolników dbających o naturalne metody uprawy.
Gotowany przez 48 godzin w niskiej temperaturze, zamienia się w naturalną galaretę pełną składników odżywczych.
Idealny jako samodzielne danie, baza do potraw lub zdrowotny napój pełen kolagenu i minerałów.