-
MenuWstecz
-
Produkty
-
- Nasza Historia
- Blog
- Kontakt
- Dotacja
- Dostępność usługi
-
MenuWstecz
-
Produkty
-
- Nasza Historia
- Blog
- Kontakt
- Dotacja
- Dostępność usługi
Strona główna
-
- Wołowinaaddremove
- Dróbaddremove
- Jagnięcina i wieprzowinaaddremove
- Wędlinyaddremove
- Szef Kuchni polecaaddremove
- Wołowina
Kurczak EKO
Ekologiczny kurczak pastwiskowy, wolnowybiegowy, bio – najlepszy wybór dla miłośników naturalnej, pełnowartościowej kuchni. Nasze Gospodarstwo Ekologiczne Krok znajduje się w Białej Niżnej, w malowniczym Beskidzie Niskim. Sami zajmujemy się wszystkim, od hodowli, przez ubój, aż po sprzedaż, a także przygotowujemy pasze na bazie ekologicznych zbóż. Kurczaki żyją minimum 4 miesiące na wolnym wybiegu, karmione są wyłącznie naturalnymi paszami, bez chemii i GMO, co gwarantuje wyjątkowy smak i jakość mięsa. Idealne do pieczenia, grillowania i zdrowych, domowych dań. Kupując bezpośrednio od rolnika, wybierasz świeżość i najwyższą jakość.
Kurczak połówka EKO
Połówka kurczaka pastwiskowego - naturalne, zdrowe mięso z wolnego wybiegu.
Nasze wolonowybiegowe kurczaki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy.
Hodujemy wyselekcjonowane wolnorosnące rasy mięsne, znane z wytrzymałości oraz wyjątkowego smaku i jakości mięsa. Kurczaki karmione są wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każdy kurczak żyje minimum 4 miesiące, co gwarantuje pełnowartościowe, pożywne mięso.
Sprzedajemy świeże kurczaki, nigdy mrożone, dzięki czemu zachowują naturalny smak i jakość. Wysyłamy nasze produkty zachowując ciąg chłodniczy, co gwarantuje najwyższą świeżość - z pola na stół.
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce - Beskidu Niskiego.
Kurczak tuszka EKO
Nasze wolonowybiegowe kurczaki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy.
Hodujemy wyselekcjonowane wolnorosnące rasy mięsne, znane z wytrzymałości oraz wyjątkowego smaku i jakości mięsa. Kurczaki karmione są wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każdy kurczak żyje minimum 4 miesiące, co gwarantuje pełnowartościowe, pożywne mięso.
Sprzedajemy świeże kurczaki, nigdy mrożone, dzięki czemu zachowują naturalny smak i jakość. Wysyłamy nasze produkty zachowując ciąg chłodniczy, co gwarantuje najwyższą świeżość - z pola na stół.
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce - Beskidu Niskiego.
Skrzydełka z kurczaka EKO
Skrzydełka pastwiskowego kurczaka bio - chrupiące, pełne naturalnego smaku.
Nasze wolonowybiegowe kurczaki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy.
Hodujemy wyselekcjonowane wolnorosnące rasy mięsne, znane z wytrzymałości oraz wyjątkowego smaku i jakości mięsa. Kurczaki karmione są wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każdy kurczak żyje minimum 4 miesiące, co gwarantuje pełnowartościowe, pożywne mięso.
Sprzedajemy świeże kurczaki, nigdy mrożone, dzięki czemu zachowują naturalny smak i jakość. Wysyłamy nasze produkty zachowując ciąg chłodniczy, co gwarantuje najwyższą świeżość - z pola na stół.
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce - Beskidu Niskiego.
Wątróbka z kurczaka EKO
Ekologiczne podroby: wątróbka pastwiskowego kurczaka - bogata w żelazo i smak.
Nasze wolonowybiegowe kurczaki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy.
Hodujemy wyselekcjonowane wolnorosnące rasy mięsne, znane z wytrzymałości oraz wyjątkowego smaku i jakości mięsa. Kurczaki karmione są wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każdy kurczak żyje minimum 4 miesiące, co gwarantuje pełnowartościowe, pożywne mięso.
Sprzedajemy świeże kurczaki, nigdy mrożone, dzięki czemu zachowują naturalny smak i jakość. Wysyłamy nasze produkty zachowując ciąg chłodniczy, co gwarantuje najwyższą świeżość - z pola na stół.
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce - Beskidu Niskiego.
Łapki z kurczaka EKO
Ekologiczne łapki pastwiskowego kurczaka - bogate w kolagen, idealne do wywarów.
Nasze wolonowybiegowe kurczaki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy.
Hodujemy wyselekcjonowane wolnorosnące rasy mięsne, znane z wytrzymałości oraz wyjątkowego smaku i jakości mięsa. Kurczaki karmione są wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każdy kurczak żyje minimum 4 miesiące, co gwarantuje pełnowartościowe, pożywne mięso.
Sprzedajemy świeże kurczaki, nigdy mrożone, dzięki czemu zachowują naturalny smak i jakość. Wysyłamy nasze produkty zachowując ciąg chłodniczy, co gwarantuje najwyższą świeżość - z pola na stół.
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce - Beskidu Niskiego.
Żołądki z kurczaka EKO
Ekologiczne podroby: żołądki pastwiskowego kurczaka - zdrowy wybór pełen wartości.
Nasze wolonowybiegowe kurczaki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy.
Hodujemy wyselekcjonowane wolnorosnące rasy mięsne, znane z wytrzymałości oraz wyjątkowego smaku i jakości mięsa. Kurczaki karmione są wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każdy kurczak żyje minimum 4 miesiące, co gwarantuje pełnowartościowe, pożywne mięso.
Sprzedajemy świeże kurczaki, nigdy mrożone, dzięki czemu zachowują naturalny smak i jakość. Wysyłamy nasze produkty zachowując ciąg chłodniczy, co gwarantuje najwyższą świeżość - z pola na stół
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce - Beskidu Niskiego
Pierś z kurczaka EKO
Pierś pastwiskowego kurczaka bio - soczyste, chude mięso pełne naturalnego smaku.
Nasze wolonowybiegowe kurczaki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy.
Hodujemy wyselekcjonowane wolnorosnące rasy mięsne, znane z wytrzymałości oraz wyjątkowego smaku i jakości mięsa. Kurczaki karmione są wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każdy kurczak żyje minimum 4 miesiące, co gwarantuje pełnowartościowe, pożywne mięso.
Sprzedajemy świeże kurczaki, nigdy mrożone, dzięki czemu zachowują naturalny smak i jakość. Wysyłamy nasze produkty zachowując ciąg chłodniczy, co gwarantuje najwyższą świeżość - z pola na stół.
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce - Beskidu Niskiego
Udko z kurczaka EKO
Udka kurczaka pastwiskowego bio - doskonałe do pieczenia, pełne smaku i wartości.
Nasze wolonowybiegowe kurczaki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy.
Hodujemy wyselekcjonowane wolnorosnące rasy mięsne, znane z wytrzymałości oraz wyjątkowego smaku i jakości mięsa. Kurczaki karmione są wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każdy kurczak żyje minimum 4 miesiące, co gwarantuje pełnowartościowe, pożywne mięso.
Sprzedajemy świeże kurczaki, nigdy mrożone, dzięki czemu zachowują naturalny smak i jakość. Wysyłamy nasze produkty zachowując ciąg chłodniczy, co gwarantuje najwyższą świeżość - z pola na stół.
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce - Beskidu Niskiego
Jaja kurze EKO
Jajka od ekologicznych kur to produkt najwyższej jakości, który pochodzi od kur żyjących w naturalnych i przyjaznych warunkach. Kury te są karmione paszami ekologicznymi, wolnymi od GMO, pestycydów i sztucznych dodatków. Dzięki temu jajka mają nie tylko lepszy smak, ale również wyższą wartość odżywczą. Są bogate w białko, witaminy oraz zdrowe tłuszcze. Wybierając jajka ekologiczne, wspierasz także zrównoważone rolnictwo i dbasz o dobrostan zwierząt. To doskonały wybór dla świadomych konsumentów, którzy cenią zdrowie i naturalne produkty.
Cena za 10 szt - 20 zł