Drogi Kliencie!
W naszym serwisie używamy plików cookie lub podobnych technologii w celu zapewnienia Ci dostępu do funkcji naszego sklepu, usprawniania jego działania, profilowania i wyświetlania treści dopasowanych do Twoich potrzeb.
W każdej chwili możesz zmienić te ustawienia poprzez zmianę ustawień prywatności w przeglądarce lub deklarując swój wybór w nieniejszym okienku. Pamiętaj, że zmiana ta, może spowodować niedostępność niektórych funkcji serwisu.
Ciasteczka Środowiskowe
Zawsze aktywne
Są to ciasteczka niezbedne do poprawnego realizowania zadań związanych z realizacją i obsługą zamówień w naszym sklepie. Bez nich możesz nie zdołać dokonać zamówienia.
Używane pliki cookie
Ciasteczka Markeringowe
Są to ciasteczka pozwalajace na lepsze dopasowanie produktów i promocji, do Twoich preferencji.
Używane pliki cookie
Ciasteczka Analityczne
To ciasteczka przechowujace informacje, które pozwalają nam poprawiać jakość usług, analizować jacy użytkownikcy korzystaja z naszych produktów i jaki sposób korzytaja z naszego serwisu.
Używane pliki cookie
Ciasteczka Zewnętrzne
To ciasteczka zewnętrznych usługodawców, obsługujące różne funkcjinalności (np. logowanie przy pomocy serwisów społecznościowych)
Używane pliki cookie
Zawsze aktywne
Używane pliki cookie
Używane pliki cookie
Używane pliki cookie
Używane pliki cookie
Masz możliwość takiego skonfigurowania swojej przeglądarki, aby każdorazowo otrzymywać informacje o tworzonych plikach cookies lub uniemożliwć ich tworzenie na twoim urządzeniu. Poniżej podajemy ci odnośniki dla różnych przeglądarek, gdzie znajdziesz informacje jak dokonać wspomnianej konfiguracji:
Firefox: http://support.mozilla.org/
Chrome: https://support.google.com/
Explorer: https://support.microsoft.com/
Safari: https://support.apple.com/
Opera: https://help.opera.com/
Korpus ekologicznej kaczki bio, wolnowybiegowy – idealny na bogaty, pełen smaku bulion.
Nasze wolnowybiegowe kaczki pochodzą z ekologicznej hodowli w Beskidzie Niskim, gdzie priorytetem jest dbałość o najwyższe standardy. Hodujemy pastwiskowe kaczki karmione wyłącznie naturalnymi paszami, które sami wytwarzamy z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Kaczki żyją minimum 5 miesięcy, co gwarantuje pełnowartościowe, soczyste mięso o wyjątkowym smaku. Sprzedajemy wyłącznie świeże tuszki kaczek, nigdy mrożone, aby zachować ich naturalną jakość. Dzięki zachowaniu ciągu chłodniczego, nasze produkty trafiają na Twój stół w najwyższej świeżości. Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne gospodarstwo i cieszysz się zdrowym, ekologicznym produktem z jednego z najczystszych regionów Polski.
Pierś wolnorosnącej kaczki bio – delikatne mięso, idealne do smażenia i pieczenia.
Nasze wolnowybiegowe kaczki pochodzą z ekologicznej hodowli w Beskidzie Niskim, gdzie priorytetem jest dbałość o najwyższe standardy. Hodujemy pastwiskowe kaczki karmione wyłącznie naturalnymi paszami, które sami wytwarzamy z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Kaczki żyją minimum 5 miesięcy, co gwarantuje pełnowartościowe, soczyste mięso o wyjątkowym smaku. Sprzedajemy wyłącznie świeże tuszki kaczek, nigdy mrożone, aby zachować ich naturalną jakość. Dzięki zachowaniu ciągu chłodniczego, nasze produkty trafiają na Twój stół w najwyższej świeżości. Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne gospodarstwo i cieszysz się zdrowym, ekologicznym produktem z jednego z najczystszych regionów Polski.
Połówka pastwiskowej kaczki bio – pełna smaku, idealna do pieczenia.
Nasze wolnowybiegowe kaczki pochodzą z ekologicznej hodowli w Beskidzie Niskim, gdzie priorytetem jest dbałość o najwyższe standardy. Hodujemy pastwiskowe kaczki karmione wyłącznie naturalnymi paszami, które sami wytwarzamy z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Kaczki żyją minimum 5 miesięcy, co gwarantuje pełnowartościowe, soczyste mięso o wyjątkowym smaku. Sprzedajemy wyłącznie świeże tuszki kaczek, nigdy mrożone, aby zachować ich naturalną jakość. Dzięki zachowaniu ciągu chłodniczego, nasze produkty trafiają na Twój stół w najwyższej świeżości. Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne gospodarstwo i cieszysz się zdrowym, ekologicznym produktem z jednego z najczystszych regionów Polski.
Udka pastwiskowej kaczki bio – soczyste i pełne smaku, idealne do pieczenia lub duszenia.
Nasze wolnowybiegowe kaczki pochodzą z ekologicznej hodowli w Beskidzie Niskim, gdzie priorytetem jest dbałość o najwyższe standardy. Hodujemy pastwiskowe kaczki karmione wyłącznie naturalnymi paszami, które sami wytwarzamy z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Kaczki żyją minimum 5 miesięcy, co gwarantuje pełnowartościowe, soczyste mięso o wyjątkowym smaku. Sprzedajemy wyłącznie świeże tuszki kaczek, nigdy mrożone, aby zachować ich naturalną jakość. Dzięki zachowaniu ciągu chłodniczego, nasze produkty trafiają na Twój stół w najwyższej świeżości. Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne gospodarstwo i cieszysz się zdrowym, ekologicznym produktem z jednego z najczystszych regionów Polski.
Skrzydełka pastwiskowej kaczki bio – idealne do pieczenia lub grillowania, na bulion.
Nasze wolnowybiegowe kaczki pochodzą z ekologicznej hodowli w Beskidzie Niskim, gdzie priorytetem jest dbałość o najwyższe standardy. Hodujemy pastwiskowe kaczki karmione wyłącznie naturalnymi paszami, które sami wytwarzamy z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Kaczki żyją minimum 5 miesięcy, co gwarantuje pełnowartościowe, soczyste mięso o wyjątkowym smaku. Sprzedajemy wyłącznie świeże tuszki kaczek, nigdy mrożone, aby zachować ich naturalną jakość. Dzięki zachowaniu ciągu chłodniczego, nasze produkty trafiają na Twój stół w najwyższej świeżości. Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne gospodarstwo i cieszysz się zdrowym, ekologicznym produktem z jednego z najczystszych regionów Polski.
Tuszka ekologicznej, wolnorosnącej kaczki bio.
Nasze wolnowybiegowe kaczki pochodzą z ekologicznej hodowli w Beskidzie Niskim, gdzie priorytetem jest dbałość o najwyższe standardy. Hodujemy pastwiskowe kaczki karmione wyłącznie naturalnymi paszami, które sami wytwarzamy z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Kaczki żyją minimum 5 miesięcy, co gwarantuje pełnowartościowe, soczyste mięso o wyjątkowym smaku. Sprzedajemy wyłącznie świeże tuszki kaczek, nigdy mrożone, aby zachować ich naturalną jakość. Dzięki zachowaniu ciągu chłodniczego, nasze produkty trafiają na Twój stół w najwyższej świeżości. Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne gospodarstwo i cieszysz się zdrowym, ekologicznym produktem z jednego z najczystszych regionów Polski.
Pastwiskowy korpus kurczaka bio - najlepszy wybór na naturalny, zdrowy bulion.
Nasze wolonowybiegowe kurczaki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy.
Hodujemy wyselekcjonowane wolnorosnące rasy mięsne, znane z wytrzymałości oraz wyjątkowego smaku i jakości mięsa. Kurczaki karmione są wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każdy kurczak żyje minimum 4 miesiące, co gwarantuje pełnowartościowe, pożywne mięso.
Sprzedajemy świeże kurczaki, nigdy mrożone, dzięki czemu zachowują naturalny smak i jakość. Wysyłamy nasze produkty zachowując ciąg chłodniczy, co gwarantuje najwyższą świeżość - z pola na stół.
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce - Beskidu Niskiego.
Połówka kurczaka pastwiskowego - naturalne, zdrowe mięso z wolnego wybiegu.
Nasze wolonowybiegowe kurczaki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy.
Hodujemy wyselekcjonowane wolnorosnące rasy mięsne, znane z wytrzymałości oraz wyjątkowego smaku i jakości mięsa. Kurczaki karmione są wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każdy kurczak żyje minimum 4 miesiące, co gwarantuje pełnowartościowe, pożywne mięso.
Sprzedajemy świeże kurczaki, nigdy mrożone, dzięki czemu zachowują naturalny smak i jakość. Wysyłamy nasze produkty zachowując ciąg chłodniczy, co gwarantuje najwyższą świeżość - z pola na stół.
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce - Beskidu Niskiego.
Nasze wolonowybiegowe kurczaki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy.
Hodujemy wyselekcjonowane wolnorosnące rasy mięsne, znane z wytrzymałości oraz wyjątkowego smaku i jakości mięsa. Kurczaki karmione są wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każdy kurczak żyje minimum 4 miesiące, co gwarantuje pełnowartościowe, pożywne mięso.
Sprzedajemy świeże kurczaki, nigdy mrożone, dzięki czemu zachowują naturalny smak i jakość. Wysyłamy nasze produkty zachowując ciąg chłodniczy, co gwarantuje najwyższą świeżość - z pola na stół.
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce - Beskidu Niskiego.
Skrzydełka pastwiskowego kurczaka bio - chrupiące, pełne naturalnego smaku.
Nasze wolonowybiegowe kurczaki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy.
Hodujemy wyselekcjonowane wolnorosnące rasy mięsne, znane z wytrzymałości oraz wyjątkowego smaku i jakości mięsa. Kurczaki karmione są wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każdy kurczak żyje minimum 4 miesiące, co gwarantuje pełnowartościowe, pożywne mięso.
Sprzedajemy świeże kurczaki, nigdy mrożone, dzięki czemu zachowują naturalny smak i jakość. Wysyłamy nasze produkty zachowując ciąg chłodniczy, co gwarantuje najwyższą świeżość - z pola na stół.
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce - Beskidu Niskiego.
Ekologiczne podroby: wątróbka pastwiskowego kurczaka - bogata w żelazo i smak.
Nasze wolonowybiegowe kurczaki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy.
Hodujemy wyselekcjonowane wolnorosnące rasy mięsne, znane z wytrzymałości oraz wyjątkowego smaku i jakości mięsa. Kurczaki karmione są wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każdy kurczak żyje minimum 4 miesiące, co gwarantuje pełnowartościowe, pożywne mięso.
Sprzedajemy świeże kurczaki, nigdy mrożone, dzięki czemu zachowują naturalny smak i jakość. Wysyłamy nasze produkty zachowując ciąg chłodniczy, co gwarantuje najwyższą świeżość - z pola na stół.
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce - Beskidu Niskiego.
Ekologiczne łapki pastwiskowego kurczaka - bogate w kolagen, idealne do wywarów.
Nasze wolonowybiegowe kurczaki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy.
Hodujemy wyselekcjonowane wolnorosnące rasy mięsne, znane z wytrzymałości oraz wyjątkowego smaku i jakości mięsa. Kurczaki karmione są wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każdy kurczak żyje minimum 4 miesiące, co gwarantuje pełnowartościowe, pożywne mięso.
Sprzedajemy świeże kurczaki, nigdy mrożone, dzięki czemu zachowują naturalny smak i jakość. Wysyłamy nasze produkty zachowując ciąg chłodniczy, co gwarantuje najwyższą świeżość - z pola na stół.
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce - Beskidu Niskiego.
Ekologiczne podroby: żołądki pastwiskowego kurczaka - zdrowy wybór pełen wartości.
Nasze wolonowybiegowe kurczaki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy.
Hodujemy wyselekcjonowane wolnorosnące rasy mięsne, znane z wytrzymałości oraz wyjątkowego smaku i jakości mięsa. Kurczaki karmione są wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każdy kurczak żyje minimum 4 miesiące, co gwarantuje pełnowartościowe, pożywne mięso.
Sprzedajemy świeże kurczaki, nigdy mrożone, dzięki czemu zachowują naturalny smak i jakość. Wysyłamy nasze produkty zachowując ciąg chłodniczy, co gwarantuje najwyższą świeżość - z pola na stół
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce - Beskidu Niskiego
Pierś pastwiskowego kurczaka bio - soczyste, chude mięso pełne naturalnego smaku.
Nasze wolonowybiegowe kurczaki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy.
Hodujemy wyselekcjonowane wolnorosnące rasy mięsne, znane z wytrzymałości oraz wyjątkowego smaku i jakości mięsa. Kurczaki karmione są wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każdy kurczak żyje minimum 4 miesiące, co gwarantuje pełnowartościowe, pożywne mięso.
Sprzedajemy świeże kurczaki, nigdy mrożone, dzięki czemu zachowują naturalny smak i jakość. Wysyłamy nasze produkty zachowując ciąg chłodniczy, co gwarantuje najwyższą świeżość - z pola na stół.
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce - Beskidu Niskiego
Udka kurczaka pastwiskowego bio - doskonałe do pieczenia, pełne smaku i wartości.
Nasze wolonowybiegowe kurczaki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy.
Hodujemy wyselekcjonowane wolnorosnące rasy mięsne, znane z wytrzymałości oraz wyjątkowego smaku i jakości mięsa. Kurczaki karmione są wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każdy kurczak żyje minimum 4 miesiące, co gwarantuje pełnowartościowe, pożywne mięso.
Sprzedajemy świeże kurczaki, nigdy mrożone, dzięki czemu zachowują naturalny smak i jakość. Wysyłamy nasze produkty zachowując ciąg chłodniczy, co gwarantuje najwyższą świeżość - z pola na stół.
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce - Beskidu Niskiego
Nasze wolnowybiegowe perliczki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy. Perliczki są karmione wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każda perliczka żyje minimum 5 miesięcy, co zapewnia pełnowartościowe, delikatne mięso, cenione za swoją soczystość, wyrazisty smak oraz subtelne nuty dziczyzny. Mięso perliczki jest doskonałym wyborem do wykwintnych dań.
Sprzedajemy świeże perliczki, nigdy mrożone, co pozwala zachować ich naturalną jakość i smak. Nasze produkty są wysyłane z zachowaniem ciągu chłodniczego, co gwarantuje najwyższą świeżość – prosto z pola na Twój stół.
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się zdrowymi, ekologicznymi produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce – Beskidu Niskiego.
Nasze wolnowybiegowe perliczki pochodzą z ekologicznej hodowli, gdzie dbamy o najwyższe standardy. Perliczki są karmione wyłącznie paszami z ekologicznych zbóż, bez chemii i GMO. Każda perliczka żyje minimum 5 miesięcy, co zapewnia pełnowartościowe, delikatne mięso, cenione za swoją soczystość, wyrazisty smak oraz subtelne nuty dziczyzny. Mięso perliczki jest doskonałym wyborem do wykwintnych dań.
Sprzedajemy świeże perliczki, nigdy mrożone, co pozwala zachować ich naturalną jakość i smak. Nasze produkty są wysyłane z zachowaniem ciągu chłodniczego, co gwarantuje najwyższą świeżość – prosto z pola na Twój stół.
Kupując bezpośrednio od rolnika, wspierasz lokalne rolnictwo i cieszysz się zdrowymi, ekologicznymi produktami z jednego z najczystszych regionów w Polsce – Beskidu Niskiego.
Comber jagnięcy to część półtuszy, pochodzi z odcinka lędźwiowo-krzyżowego. Składa się z mięśnia pokrytego grubą i sztywną błoną oraz warstwą tłuszczu, wycinany razem z kosteczkami. Mięso combra jagnięcego jest delikatne i soczyste.
Cena - 200 zł (waga ok. 1 kg)
Ostateczna należność wyliczana jest na podstawie rzeczywistej wagi produktu w dniu pakowania przesyłki.
Cena za 100 g - 20 zł
Produkt zapakowany próżniowo.
Data uboju oraz data przydatności znajdują się na opakowaniu.
Karkówka jagnięca charakteryzuje się delikatnym i subtelnie słodkim smakiem. Jej tekstura jest miękka i soczysta, co sprawia, że jest idealnym wyborem do potraw, które wymagają delikatnego mięsa. Mięso ma jasnoróżowy kolor. Kark jest niskotłuszczowym źródłem białka. Zawiera także cenne składniki odżywcze, takie jak witaminy z grupy B, żelazo i cynk.
Nadaje się doskonale do duszenia z ziołami, pieczenia lub grillowania. Jej delikatność sprawia, że absorbuje smaki z przypraw i marynat, co tworzy wyjątkowe dania kulinarnie.
Cena za 0,7 kg - 66,50 zł
Ostateczna należność wyliczana jest na podstawie rzeczywistej wagi produktu w dniu pakowania przesyłki.
Cena za 100 g - 9,50 zł
Produkt zapakowany próżniowo.
Data uboju oraz data przydatności znajdują się na opakowaniu.
Serce ma bardzo niską zawartość tłuszczów nasyconych, a za to dużą ilość łatwo przyswajalnego białka. Posiada dużo cennych składników odżywczych. Świetne do krótkiej obróbki termicznej. Najlepsze smażone na dużym ogniu w formie steka - po minucie z każdej strony.
Cena za sztukę - 14,40 zł (waga ok. 0,3 kg)
Ostateczna należność wyliczana jest na podstawie rzeczywistej wagi produktu w dniu pakowania przesyłki.
Cena za 100 g - 4,80 zł
Produkt zapakowany próżniowo.
Data uboju oraz data przydatności znajdują się na opakowaniu.
Kości jagnięce idealnie nadają się na wywar. Nadają niesamowitego aromatu i smaku. Posiadają dużo kolagenu.
Cena za sztukę 12,50 zł (waga ok. 0,5 kg)
Ostateczna należność wyliczana jest na podstawie rzeczywistej wagi produktu w dniu pakowania przesyłki.
Cena za 100 g - 2,50 zł
Produkt zapakowany próżniowo.
Data uboju oraz data przydatności znajdują się na opakowaniu.
Golonka jagnięca to wspaniały kawałek mięsa. Jest chude, ma bardzo delikatny smak. Dzięki dużej zawartości kolagenu jest bardzo soczyste. Świetnie nadaje się do pieczenia lub duszenia. Pakowane po 2 sztuki.
Cena za dwie sztuki - 32,80 zł (waga ok. 0,4 kg)
Ostateczna należność wyliczana jest na podstawie rzeczywistej wagi produktu w dniu pakowania przesyłki.
Cena za 100 g - 8,20 zł
Produkt zapakowany próżniowo.
Data uboju oraz data przydatności znajdują się na opakowaniu.
Udziec jagnięcy to część mięsa, która wyróżnia się intensywnym smakiem i soczystą teksturą. Jego wyrazisty smak nadaje potrawom charakterystyczną nutę, a miękkość sprawia, że jest doskonały do pieczenia lub duszenia. Udziec doskonale współgra z różnymi przyprawami i sosami, co pozwala na stworzenie wyjątkowych dań kulinarnych, które zadowolą najbardziej wymagające podniebienia.
Cena za 2 kg - 232 zł
Ostateczna należność wyliczana jest na podstawie rzeczywistej wagi produktu w dniu pakowania przesyłki.
Cena za 100 g - 11,60 zł
Produkt zapakowany próżniowo.
Data uboju oraz data przydatności znajdują się na opakowaniu.
Łopatka jagnięca to mięso o delikatnym smaku i nieco bardziej soczystej konsystencji w porównaniu z polędwiczką. Jest doskonała do duszenia lub przygotowywania potraw w formie gulaszu. Długotrwałe gotowanie sprawia, że łopatka staje się miękka i aromatyczna, a jej smak łączy się z aromatami przypraw i warzyw, tworząc wyjątkowe dania o głębokim smaku.
Cena za 0,8 kg - 88 zł
Ostateczna należność wyliczana jest na podstawie rzeczywistej wagi produktu w dniu pakowania przesyłki.
Cena za 100 g - 11 zł
Produkt zapakowany próżniowo.
Data uboju oraz data przydatności znajdują się na opakowaniu.