-
MenuWstecz
-
Produkty
-
- Nasza Historia
- Blog
- Kontakt
- Dotacja
- Dostępność usługi
-
MenuWstecz
-
Produkty
-
- Nasza Historia
- Blog
- Kontakt
- Dotacja
- Dostępność usługi
Strona główna
-
- Dróbaddremove
- Jagnięcina i wieprzowinaaddremove
- Wędlinyaddremove
- Szef Kuchni polecaaddremove
- Drób
Ostatnio przeglądane
Kaczka EKO
Uznawana za najszlachetniejszy rodzaj drobiu. Mięso jest ciemne, koloru czerwonego. Niesamowicie aromatyczne i soczyste, nieco tłustsze od kurczaka, ale w dalszym ciągu lekkostrawne. Na polskich stołach króluje od wielu lat. Kaczki rosną minimum 5 miesięcy.
Korpus z kaczki EKO
Nie ma lepszego produktu na wywar lub rosół. Na naszym korpusie wyjdzie niesamowicie aromatyczny, kolagenowy i pełen smaku. Kości, skóra i podroby. Ci, którzy nam zaufali nie kupują niczego innego na wywary. Kaczy korpus posiada więcej nienasyconych kwasów tłuszczowych niż kurzy. Nadaje rosołowi niezwykłego charakteru.
Cena za sztukę 27,50 zł (waga ok. 1,10 kg)
Ostateczna należność wyliczana jest na podstawie rzeczywistej wagi produktu w dniu pakowania przesyłki.
Cena za 100 g - 2,50 zł
Produkt zapakowany próżniowo.
Data uboju oraz data przydatności znajdują się na opakowaniu.
Pierś z kaczki EKO
Mięso z piersi kaczki posiada bardzo wysoką zawartością białka. W 100 g piersi bez skóry znajduje się aż 28 g łatwo przyswajalnego białka. Zawiera dużo żelaza, fosforu, wody i cynku. Jest lekkostrawna. Polecamy zarówno do smażenia jak i pieczenia - jednak pamiętajmy - piersi nie wolno przygotowywać za długo, bo będzie sucha. Sprzedawana razem ze skórą.
Cena za sztukę 46,50 zł (waga ok. 0,5 kg)
Ostateczna należność wyliczana jest na podstawie rzeczywistej wagi produktu w dniu pakowania przesyłki.
Cena za 100 g - 9,30 zł
Produkt zapakowany próżniowo.
Data uboju oraz data przydatności znajdują się na opakowaniu.
Połówka kaczki EKO
0Wolnowybiegowa kaczka rasy piżmowej. Karmiona paszami wytwarzanymi w gospodarstwie na bazie certyfikowanych ekologicznych zbóż. Żyje minimum 5 miesięcy. Połówka tuszki pozbawiona wnętrzności i podrobów.
Cena za sztukę 75 zł (waga ok. 1,3 kg)
Ostateczna należność wyliczana jest na podstawie rzeczywistej wagi produktu w dniu pakowania przesyłki.
Cena za 100 g - 5,80 zł
Produkt zapakowany próżniowo.
Data uboju oraz data przydatności znajdują się na opakowaniu.
Udko z kaczki EKO
Króluje na polskich stołach od wielu lat. Dobrze przyrządzone mięso jest bardzo delikatne, soczyste i aromatyczne. Mięso z kaczki posiada więcej kwasów tłuszczowych nienasyconych niż kurczak. Polecamy w wersji confitowanej - czyli gotowanej w tłuszczu. Pakowane po 2 sztuki.
Cena za opakowanie - 39,50 zł (waga ok. 0,5 kg)
Ostateczna należność wyliczana jest na podstawie rzeczywistej wagi produktu w dniu pakowania przesyłki.
Cena za 100 g - 7,9 zł
Produkt zapakowany próżniowo.
Data uboju oraz data przydatności znajdują się na opakowaniu.
Skrzydełka z kaczki EKO
Prawdziwy rarytas. Pieczone, grillowane, z ogniska. Wystarczy tylko zamarynować w pieprzu, soli i cebuli, by wydobyć z nich wspaniały smak. Rozchodzą się u nas jak ciepłe bułeczki. Świetnie nadają się też na wywary i buliony.
Cena za sztukę 12,50 zł (waga ok. 0,5 kg)
Ostateczna należność wyliczana jest na podstawie rzeczywistej wagi produktu w dniu pakowania przesyłki.
Cena za 100 g - 25 zł
Produkt zapakowany próżniowo.
Data uboju oraz data przydatności znajdują się na opakowaniu.
Tuszka kaczki EKO
Wolnowybiegowa kaczka rasy piżmowej. Karmiona paszami wytwarzanymi w gospodarstwie na bazie certyfikowanych ekologicznych zbóż. Żyje minimum 5 miesięcy. Tuszka pozbawiona wnętrzności, zawiera podroby.
Cena za sztukę - 147,50 zł (waga ok. 2,5 kg)
Ostateczna należność wyliczana jest na podstawie rzeczywistej wagi produktu w dniu pakowania przesyłki.
Cena za 100 g - 5,90 zł
Produkt zapakowany próżniowo.
Data uboju oraz data przydatności znajdują się na opakowaniu.