Spawdź dostępność usługi w Twojej okolicy
×

Podaj swój kod pocztowy:

Wołowina EKO

Wołowina EKO

Ma mocno czerwony kolor, większą ilość tkanki łącznej oraz tłuszczu – aczkolwiek przez to, że nasze byki chodzą cały czas po wybiegach to mięso i tak jest bardzo chude.  Nieco trudniejsze w przygotowaniu od młodej wołowiny, ale posiadające więcej smaku. Mięso pochodzi ze sztuk w wieku 2-3 lat.

Marka:

Eko

30,00 zł

Sprzedawany krojony, w całości. Świetnie nadaje się do wywarów lub do duszenia. Posiada wiele kostek i chrząstek - to one nadają niesamowitego smaku mięsa podczas przygotowania. Jest bogatym źródłem aminokwasów, fosforu, cynku i witaminy B12.

Cena za sztukę - 30 zł (waga ok. 1 kg)  

Ostateczna należność wyliczana jest na podstawie rzeczywistej wagi produktu w dniu pakowania przesyłki.

Cena za 100 g - 3 zł

Produkt zapakowany próżniowo.

Data uboju oraz data przydatności znajdują się na opakowaniu.

Marka:

Eko

27,00 zł

Goleń wołowa pokrojona na kilkucentymetrowe plastry. Każdy kawałek zawiera kość. To bardzo chude i delikatne mięso. Wspaniale nadaje się do pieczenia i duszenia. Zawiera bardzo dużo kolagenu, żelaza i witamin z grupy B.

Cena za sztukę - 27 zł (waga ok. 0,5 kg)  

Ostateczna należność wyliczana jest na podstawie rzeczywistej wagi produktu w dniu pakowania przesyłki.

Cena za 100 g - 5,40 zł

Produkt zapakowany próżniowo.

Data uboju oraz data przydatności znajdują się na opakowaniu.

Marka:

Eko

43,00 zł

Najlepsza zaraz po polędwicy część tuszy wołowej. Idealna do steków i do pieczenia. Jest bardzo aromatyczna i soczysta po przygotowaniu. Sprzedawane również na steki.

Cena za sztukę - 43 zł (waga ok. 0,5 kg)  0

Ostateczna należność wyliczana jest na podstawie rzeczywistej wagi produktu w dniu pakowania przesyłki.

Cena za 100 g - 8,60 zł

Istnieje możliwość zamówienia większego kawałka, prosimy o informację przy składaniu zamówienia.

Produkt zapakowany próżniowo.

Data uboju oraz data przydatności znajdują się na opakowaniu.

Marka:

Eko

43,50 zł

To mięso zawierające część najdłuższego mięśnia grzbietu oraz fragmenty mięśni międzyżebrowych. Posiada bardzo delikatne przerosty tłuszczu, co nadaje mu po przygotowaniu niesamowity smak i aromat. Antrykot świetnie nadaje się na steka - do grillowania, smażenia lub pieczenia. Mięso jest bardzo soczyste. Pakowane po 2 sztuki.

Jeśli chodzi o jego właściwości to dostarcza nam całkiem sporo żelaza, cynku oraz witamin z grupy B. Sprzedajemy pokrojone na steki.

Cena za opakowanie - 43,50 zł (waga ok. 0,5 kg)  

Ostateczna należność wyliczana jest na podstawie rzeczywistej wagi produktu w dniu pakowania przesyłki.

Cena za 100 g - 8,70 zł

Produkt zapakowany próżniowo.

Data uboju oraz data przydatności znajdują się na opakowaniu.